Over de stichting

Over de stichting

God in action is een stichting met een Christelijke identiteit. Wij willen zorg dragen voor de zwakkeren  ongeacht hun achtergrond. Onze doelstelling is om God’s liefde en koninkrijk zichtbaar te maken door mensen in nood te helpen en God’s woord te delen. Wij streven ernaar om armoede en rijkdom van deze wereld in balans te brengen. Hierbij richten wij ons op de persoonlijke omgang met bezit en geefpatroon naast de Bijbelse principes te leggen. Op grond van deze principes willen wij verandering brengen in het leven van mensen in nood en wanhoop.

 

Bestuurders: Anna Avetisian (voorzitter), Angela Andraniki Aslanyan (secretaris), Marine Bagdasari Serobyan (penningmeester, Armen Minasian (bestuurslid).

Onze God is een rijke God en Hij is de Eigenaar van het hele universum. Hij heeft contacten en zegeningen waar jij geen weet van hebt en die speciaal voor jou zijn gereserveerd! Er is meer dan genoeg voor iedereen. Het zal zelfs teveel voor je zijn, omdat wanneer de zegeningen beginnen te komen, ze op een ‘netscheurende, bootzinkende’ manier komen. Je zult je vrienden in de andere boten moeten roepen om je te komen helpen!(Lucas 5:1-7). Dat is het soort zegen dat onze Vader geeft.

Lucas 6:38 Geef en u zal gegeven worden

Geef en u zal gegeven worden; een goede, aangedrukte en geschudde, ja, overlopende maat wordt in uw schoot geworpen! Want de maat die u voor anderen gebruikt, zal God voor u gebruiken.